مواد لازم برای بشقاب بیسکویتی تارت:
آرد: 300 گرم
کره: 200 گرم
پودربادام: 150 گرم
تخممرغ: یک عدد
آب سرد: 100 میلیلیتر
پودرشکر: 3 قاشق سوپخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه:ابتدا آرد، پودربادام، وانیل و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کرده، کره نرم شده را میان آن میگذاریم و با نوک انگشتان با مواد خشک مخلوط ...
مواد لازم :
خمیر تارت: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر
کرم خمیر: به اندازه پوشاندن سطح خمیر
مخلوط میوه تازه(موز، توتفرنگی، کیوی، سیب): 2 فنجان
روش تهیه :فر را با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را آماده کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح آرد بپاشید. قسمتها را به شکل دایرههایی به قطر 5/12 سانت ...
مواد لازم : بادام پوست گرفته و پودر شده: 75گرم شکر: 130گرم یا یکدوم پیمانه پنیر ریگوتا: 900گرم خامه: 250میلیلیتر یا یک پیمانه تخممرغ کامل: یک عدد زرده تخممرغ: 3عدد آرد گندم: 15میلیلیتر یا یک قاشق سوپخوری نمک: یکهشتم قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو: یک عدد آب لیموترش: دوقاشق سوپخوری یا 30میلیلیتر ...
مواد اولیه:
بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار - خرد شده)
کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده)
شکر 55 گرم
خامه 295 گرم (پر چرب)
شکلات 255 گرم (خرد شده)
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب)
شکلات 50 گرم (خرد شده)
شربت ذرت 1 قاشق چای خوری
آب 1 قاشق غذاخوری (آب گرم)
تارت شکلاتی, مخصوص شکلاتی ها تارت ...
مواد لازم:
آرد: 650 گرم
شکر: 175 گرم
شیر: یک لیوان (250 میلیلیتر)
پودر خمیرترش: 45 گرم
کشمش سیاه پلویی: 200 گرم
تکههای ریز مربای پوست پرتقال: 150 گرم
کره: 200 گرم
تخممرغ: دو عدد
زرده تخممرغ: یک عدد
مربا : 150 گرم
روش تهیه: 1. ابتدا آرد را داخل کاسهای ریخته میان آرد را گود میکنیم، سپس پودر خمیر ترش را با یک قاشق از شکر و شیر ...
مواد اولیه : برای 10 نفر
خمیر پای : 2 ورقه
فلفل سبز : 115 گرم (خرد شده)
پنیر چدار : 115 گرم (رنده شده)
پنیر مونتری جک : 115 گرم (رنده شده)
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش : به مقدار لازم
سس سالسا : به مقدار لازم
طرز تهیه :
خمیر های پای را داخل قالب پیتزا یا قالب تارت قرار دهید و روی آن فلفل سبز، پنیر چدار و پنیر مونتری جک را پراکنده کنید ...
مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد: 325 گرم
پودر کاکائو: 50 گرم
کره: 180 گرم
پودر شکر: 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری
آب سرد: 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ: یک عدد
لوبیا قرمز: به میزان لازم
مواد لازم برای داخل تارت:
موز و کمپوت آناناس: به میزان لازم
خامه فرمگرفته: یک لیوان
شکلات سیاه: 300 گرم
خامه ...
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد: 375 گرم
کره: 220 گرم
پودربادام: 50 گرم
پودرشکر: 50 گرم
پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
آب سرد: 60 میلیلیتر
زرده تخممرغ: یک عدد
مواد لازم برای داخل تارت
پنیر ماسکارپونه: 300 گرم
خرمای هسته گرفته: 400 گرم
پودرشکر: 40 گرم
خامه صبحانه: 200 گرم
پودردارچین: 2 قاشق چایخوری
مغز ...
مواد لازم:
آرد :250گرم
کره:150 گرم
پودرقند:نصف لیوانگ
شیر:یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ:یک بسته
ژله توتفرنگی:یک بسته
توتفرنگی:به مقدار لازم
طرز تهیه:آرد را کمی نمک میزنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخممرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدهیم ...
مواد لازم برای 6 نفر:
کره: 60 گرم
شکر: 150 گرم
خمیر شیرینی: 250 گرم
موز: 4 عدد بزرگ
دارچین: یکچهارم قاشق چایخوری
بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: اختیاری
پرتقال: یک عدد
آرد سفید: برای تکاندن روی شیرین
خامه: اختیاری
برای درست کردن موز:
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را برش داده و در سینی ...
مواد لازم خمیر:
آرد: 175 گرم
کره سرد: 75 گرم
تخم مرغ: یک عدد
آب یخ: یک قاشق سوپخوری
موادلازم میانی:
کره نرم:90 گرم
شکر: 90 گرم
تخممرغ زده شده: یک عدد
بادام پودر شده: 90 گرم
آرد: گرم
آب: یک قاشق سوپخوری
اسانس پرتقال: یکچهارم قاشق چایخوری
خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت
مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپخوری
روش ...
مواد لازم:• 1 ورق (25 سانتیمتری) خمیر پفکی• 100 گرم کره• نیم فنجان (100 گرم) شکر• 1 عدد تخم مرغ• 1 فنجان (100 گرم) بادام• یک چهارم فنجان (40 گرم) آرد• 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده• 2 عدد سیب، ورقه ورقه شده• 1 قاشق چایخوری آبلیمودستور تهیه:1. فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی 22 ...
• تعداد: 8 نفرمواد لازم• 1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل• ¾ قاشق چایخوری نمک• ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره• ¼ پیمانه روغن زیتون• دو قاشق غذاخوری شیر کامل• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام• دو قاشق غذاخوری کره • 3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده
طرز تهیه1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه ...
مواد لازم• خمیر تارت• 4 قاشق غذاخوری پیاز کاراملی• فیله 4 عدد ماهی کولی • 4 عدد زیتون سیاه• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. 2. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به چهار مربع 10 سانتی متری برش دهید و آنها را در سینی بچینید. 3. یک قاشق غذاخوری از پیاز کاراملی را در مرکز ...
• تعداد: 6 تا 8 نفرمواد لازممواد میانی• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای• یک قاشق چایخوری دارچین• نصف قاشق چایخوری نمک• ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی• ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل• ¼ قاشق چاخوری پودر میخک• یک قشاق چایخوری وانیل• یک پیمانه پوره کدوحلوایی• دو قاشق غذاخوری کره• ¼ پیمانه کشمشخمیر پای• ¾ ...