
مواد لازم:
· انگور قرمز (حبه شده)- 1 کیلوگرم
· لیموترش (با پوست و هسته و درشت خردشده)- 280 گرم
· شکر (نرم و دانه ریز)- 1 کیلوگرم
· پودر ژلاتین- 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
لحظه نما:1-انگور را به همراه لیموترش در قابلمه ای حاوی یک لیتر آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و در ...

مواد لازم :
توت فرنگی ریز و سفت و رسیده
1 کیلو گرم
شکر
1 کیلو گرم
وانیل ( در صورت تمایل )
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
رایجترین روش برای درست كردن مربای توت فرنگی به شرح زیر است:
پس از آنكه دم توتفرنگیها را جدا كردید و آنها را خوب شستید، توتفرنگیها را داخل قابلمهای كه ...

مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه
مواد لازم:
آب انار
سه و نیم پیمانه
دانه انار
یك پیمانه
شكر
سه پیمانه
آب لیمو
به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم ...

آماده سازی : 120 دقیقه پخت : 120 دقیقه مورد مصرف : صبحانه مواد لازم :
هویج ريز رنده شده
1 کیلو گرم
شکر
1 کیلو گرم
گلاب
100 ميلى گرم ( به میزان لازم )
هل درسته
10 عدد
زعفران
1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )
* وانیل
کمی ( به میزان لازم )
چوب دارچین
1 عدد
* جوز هندی
1 پنسه ( به میزان لازم )
* آبلیمو
1 قاشق غذا ...

مواد لازم :
سیب سفت
1 کیلو
شکر
1/5 کیلو
دانه هل
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شکر و آب را قوام بیاورید . سیب ها را پوست بکنید و قاچ قاچ کنید و یا اگر از سیب ریز گلاب استفاده می کنید ، وسط آن را با چاقوی نازکی خالی کنید وسیب را درسته در شکر بیندازید . هل را در پارچه نازکی بریزید و سر پارچه را محکم ببندید و ...

مواد لازم:
موز: 4 عدد
آب: یک و یکچهارم پیمانه
شکر: 2 پیمانه
آب لیموترش تازه: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
* موزها را به صورت حلقه حلقه برش دهید.
* آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و شربت قوام آید.
* سپس آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد از جوشیدن مجدد شیره، موزها را اضافه کنید.
* به محض اضافه کردن ...

مواد لازم :
گردو
ا کیلو
شکر
1/5 کیلو
گلاب
نصف استکان
آبلیمو
١ قاشق
طرز تهیه :گردوها را در آب جوشانده و سپس پوست رویشان را میگیریم. گردوهای پخته شده را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت میجوشانیم. پس از اینکه آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و از روی ...

مواد لازم
7 عدد انبه رسیده و سالم
ا فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
طرز تهیه
ابتدا انبه ها را پوست کنده و خرد نمایید، سپس آنرا داخل ظرف ریخته و روی شعله با حرارت کم بگذارید و شکر و آبلیمو را به آن اضافه کنید. مخوط را هم زده و با قاشق انبه ها را له کنید تا انبه به صورت تکه ای نباشد. زمانی که به جوش آمد، شعله را بیشتر کنید و مرتب هم ...

مواد لازم: *پرتقال: 500 گرم *نمک: 1 قاشق سوپخوری *آب پرتقال: 2 پیمانه *آب ساده: 1 پیمانه *شکر: 1 کیلو*
چگونگی تهیه:
1- پرتقال را حلقه حلقه کنید.2- نمک را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا حل شود.3- حلقه های پرتقال را داخل آب نمک بگذارید تا به مدت نیم ساعت بماند4- حلقه های پرتقال را از آب نمک در آورید و در تابه بچینید (بیشتر از 2 ردیف پرتقال روی هم ...

مواد لازم :
تمشک
3 کیلو گرم
شکر
یک کیلو گرم
طرز تهیه :
تمشک بیدانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بیعیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانههای تمشک را گرفته در ظرف مربا ...

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آلبالو
1200 گرم
100 گرم / 60 کالری
شکر
1 کیلو گرم
100 گرم / 400 کالری
طرز تهیه مربای آلبالو :
*. دم آلبالو ها را بگیرید و بشویید.سپس هسته آلبالو ها را خیلی با احتیاط بیرون در آورید تا آلبالو ها کمترین صدمه را ببینند و له نشوند ، طوری که تا حد امکان شکل ظاهری ...

مواد لازم:
گيلاس
3 کيلو
شکر
5/2 کيلو
وانيل
يک سوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک بماند تا آب بيندازد. بعد قابلمه را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا با حرارت يکنواخت بجوشد. وانيل را هم به آن اضافه کنيد. ...

مـواد لازم شکوفه نارنج : 1 کیلوگرم شکر : 1 کیلوگرم آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
طـرز تـهـیـه بعد از چیدن شکوفهها، با توجه به این که طعم تلخی دارند، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی، این تلخی را از بین ببرید یعنی ابتدا شکوفهها را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را 2 تا 3 ...

مواد لازم
گل سرخ خشك تبريز: 100 گرمشكر : 1 كيلوآب : 2 ليوانجوهر ليمو : 4/1 قاشق چايخوريرنگ قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه
گل سرخ را پس از پاك كردن و شستن سه چهار بار بجوشانيد و هر بار آن را آبكش كرده و دوباره روي آن آب بريزيد و مجدداً بجوشانيد تا تلخي آن گرفته شده و گل سرخ پخته شود.شكر و آب را روي حرارت بگذاريد تا شكر كاملاً حل شود. در مرحله ...

مواد لازم
آناناس : 1 كيلوشكر : 1 كيلوآب :چهار و نيم پيمانهجوهر ليمو : 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه
آناناس را پوست بكنيد و آن را به صورت حلقهحلقه برش دهيد.شكر را با آب مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود سپس آناناسها را اضافه كنيد و صبر كنيد تا شيره مقداري بجوشد و قوام بيايد بعد جوهرليمو را اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه ...