مواد لازم:
چاقاله گردو /50 عدد
شکر / 1 کیلو گرم
آب / 2 لیوان
آب لیمو / نصف یک لیموی تازه
دانه میخک / 5 تا 6 عدد
مواد لازم برای تهیه آب آهک:
آهک / 500 گرم
آب / 10 لیتر
طرز تهیه آب آهک:
آهک زنده را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید، آب را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید. برای اینکه آهک ته نشین شود، این محلول را یک شب نگهدارید. سپس آب روی آن را به ...
مواد لازم :
آلوی زرد رنگ : ۲ کیلو
شکر : ۲- ۱.۵ کیلو
طرز تهیه :
آلوها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها به راحتی گرفته شود.
پوست آنها را با دقت بگیرید.
در قابلمه تقریباً بزرگی مقداری شکر بریزید و آلوها را لابه لای شکر قرار دهید.
قابلمه را یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید تا آب بیندازند.
بعد از این مدت ، قابلمه را روی ...
مواد لازم:
زرشک قرمز تازه: یک کیلوگرم
شکر: ۱۲۰۰ گرم
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
جوهرلیمو: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: حدود یک لیتر
روش تهیه:
۱ - زرشک را پاک کنید و خوب بشویید. داخل ظرف مناسبی بریزید و ظرف را با آب کاملا سرد پر کنید طوری که روی زرشکها را بپوشاند. زرشکها را ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا گرد و خاک روی ...
● مواد لازم: ▪ آب: ۴ پیمانه ▪ شکر: ۱ کیلو ▪ پسته ای که هنوز نرسیده است: ۱ کیلو ▪ آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری ● طرز تهیه: ابتدا پسته ها را از پوست جدا می کنیم. بعد مقداری آب در ظرفی ریخته و می جوشانیم، پسته ها را در آب جوش ریخته تا کاملاً پخته شوند، سپس پسته ها را در آبکش ریخته و مجدداً در آب سرد قرار می دهیم تا تلخی خود را پس دهد. در این ...
مقدار لازم : كدو حلوایی : 1 كیلو شكر : 1 كیلو آب: 3.5 پیمانه آب آهك : به مقدار لازم
طرز تهیه : كدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت 5 ساعت داخل آب آهك قرار می دهیم. بعد از 5 ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می كنیم. بعد دو بار و هر بار به مدت 10 دقیقه كدوها را می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم. آب و شکر را با هم روی ...
مواد لازم : شکر : نیم کیلو پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری آب : دو لیوان
طرز تهیه : قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .
پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل اون بمونه و بعد آبکش می کنیم . این مرحله رو کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عین ...
مربای انجیر یکی از خوشمزهترین مرباها برای وعدههای غذایی صبحانه، سحری یا افطاری – آن هم همراه کره – است، ولی بعضیها آن را به عنوان دسر بعد از غذا یا با چای سرو میکنند. برای پخت این مربا میتوان از 2 روش استفاده کرد که در هر 2 روش برای هر یک کیلوگرم انجیر ریز، یک کیلوگرم شکر و در صورت تمایل یک قاشق چایخوری ...
مـواد لازم
بالنگ/۲عدد/۰کیلوکالری
شکر/۱لیوان/۴۰۰کیلوکالری
گلاب/۲قاشق غذاخوری/۰کیلوکالری
چوب دارچین/۱عدد/۰کیلوکالری
طـرز تـهـیـه
ابتدا بالنگ ها را پوست بگیرید و قسمت سفید داخل پوست را از قسمت زرد رنگ آن جدا کنید. سپس بالنگ ها را خرد کنید و ۲ بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. در این مرحله، ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه آنها را در ...